Sider

10. august 2011

I dyp sorg....

Fredag 22. juli 2011 endret Norge for alltid, og de mest grusomme handlinger ble begått mot flotte ungdommer som hadde hele livet foran seg. Jeg er i dyp sorg og alle mine tanker går til de pårørende. Jeg har sittet pal foran tv´n helt siden bomben smalt i Regjeringskvartalet, og rett før dette skjedde hadde jeg lagt opp masker til en lue fra Arne & Carlos sitt luehefte. Med så mange timer foran tv´n har jeg altså fått strikket denne luen, og jeg kommer aldri til å glemme når denne luen ble strikket.
Jeg har for første gang strikket flettestrikking, gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde fryktet på forhånd.
Det rører meg å se hvordan Norge kommer sammen i sorgen.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette