4 porsjoner
- 4 kyllingfileter
- 2 ss meierismør
- 1 grønn paprika
- 3 dl fløte
- hvitløk etter smak
- 2 ts karri
- 2 dl mango chutney
- 1 ts sambal oelek
Stek kyllingfiletene hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg de i ildfast form.
Skjær paprika i tynne strimler og legg over. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.
Stek kylling på 200 grader i ca. 20 minutter. Server med ris eller annet tilbehør du selv ønsker.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette