4 pers
- ca. 800 g lettsaltet torskefilet
- sjalottløk (så mye du selv vil)
- hvitløk (masse)
- 1 boks knuste tomater
- 12 cherrytomater
- en håndfull god oliven
- Friske basilikumblader
- olivenolje
- salt, pepper og sukker
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god klunk olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge.
Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 min. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk og la det putre ved middels varme i ca. 10 min. Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken.
Server med stekte poter og godt brød.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette