Sider

15. august 2011

Torsk i tomat

4 pers
  • ca. 800 g lettsaltet torskefilet
  • sjalottløk (så mye du selv vil)
  • hvitløk (masse)
  • 1 boks knuste tomater
  • 12 cherrytomater
  • en håndfull god oliven
  • Friske basilikumblader
  • olivenolje
  • salt, pepper og sukker
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god klunk olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge.
Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 min. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk og la det putre ved middels varme i ca. 10 min. Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken.

Server med stekte poter og godt brød.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette