Sider

25. juni 2012

Mariusmønster i lange baner :-)

Jeg fikk en henvendelse fra Juritzen forlag som hadde sett et bilde av meg med den rosa Mariusjakken min. De lurte på om jeg ville bidra til en bok de skal lage om Mariusmønsteret med bilder, og det synes jeg jo bare var veldig hyggelig. Derfor tok jeg noen bilder av de tingene som er strikket av mamma og meg selv for å sende til forlaget. Om noen av de blir brukt vet jeg ikke, men her er uansett et lite klippe av bildene :-) Her ser dere jo også Marius vesten som jeg strikket for en god tid tilbake, nå er den helt ferdig :-)Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette