- 4 laksefileter i grove biter
- 4 dl kokosmelk
- 2 hakkete løk
- 1 lime, skall og saft
- 1 ss revet ingefær
- 2 ss karrikrydder
- 1 ss tomatpuré
- 2 ss olje
- 1/2 rød paprika i tynne strimler
- 1 liten bunt basilikum i tynne strimler
- Salt og pepper
- Brokkoli
- Ris
Stek eller grill laksefiletene i olje i en stekepanne. Ta dem opp. Legg i løk og ingefær og la det steke i 2 minutter.
Tilsett karrikrydder og 1 ss vann, rør rundt i et minutt.
Tilsett tomatpuré, kokosmelk, limeskall og saft, salt og pepper. La det koke på svak varme i 10 minutter.
Legg i fisken og la den bli varm. Dryss strimlet basilikum og paprika over.
Server med kokt ris og brokkoli
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette