Sider

17. september 2012

Laks med kokossaus

4 porsjoner

  • 4 laksefileter i grove biter
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 hakkete løk
  • 1 lime, skall og saft
  • 1 ss revet ingefær
  • 2 ss karrikrydder
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 ss olje
  • 1/2 rød paprika i tynne strimler
  • 1 liten bunt basilikum i tynne strimler
  • Salt og pepper
  • Brokkoli
  • Ris

Stek eller grill laksefiletene i olje i en stekepanne. Ta dem opp. Legg i løk og ingefær og la det steke i 2 minutter.
Tilsett karrikrydder og 1 ss vann, rør rundt i et minutt.
Tilsett tomatpuré, kokosmelk, limeskall og saft, salt og pepper. La det koke på svak varme i 10 minutter.
Legg i fisken og la den bli varm. Dryss strimlet basilikum og paprika over.
Server med kokt ris og brokkoli
 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette