Sider

18. juli 2013

Litt strikkenytt :-)

Akkurat nå har jeg så mange prosjekter på gang, 4 totalt ;-) 2 av de venter jeg på supplerende garn, håper derfor jeg snart skal få disse ferdig. Men ikke nok med at jeg har 4 prosjekter på gang, jeg har også kjøpt meg garn til et nytt prosjekt, eller faktisk 2 ;-) 

Jeg var så heldig at jeg fikk et gavekort av familien Herrud til bursdagen min og i går tok jeg turen til Oslo City for å bruke dette :-) Når høsten setter inn for fullt, så skal dette bli mitt neste store prosjekt:-) Jeg synes ponchoen her helt utrolig fin og gleder meg til å ta fatt på den, samtidig vet jeg at det blir litt kjedelig strikk også....smågruer meg allerede til vrangrundene;-)
Prosjekt nr 2 hvor jeg skal hente både katalog og garn hos Åshild Manufaktur AS i Halden når vi kommer dit i dag, er denne super fine genseren:-) Denne er fra Viking Garn. Jeg hadde egentlig lyst til å strikke den i lilla og hvit, men i butikken hadde de ikke lilla. Men siden jeg nå skal strikke meg den ponchoen i en lekker lilla farge, så tror jeg rett og slett jeg strikker denne i de fargene som er her, jeg får bare se når jeg kommer i butikken hva som frister mest :-)
Med så mange strikkeprosjekter på gang, så har jeg faktisk ikke nok maskemarkører. Jeg sendte derfor en sms til flinkeste Irene i går for å høre hvordan man lager disse. Etter litt forklaring der og en tur hos Panduro hobby, kom jeg hjem med alt utstyret jeg trenger for å lage slike selv. Mamma, nå skal du også begynne å bruke disse når du skal strikke noe igjen:-) Jeg har laget 7 stk i dag, og kan i grunn bare lage flere etter behov, for jeg har det jeg trenger:-)
Jeg (eller vi da;-)) var så heldig å få koselig sommergave da Lill Heidi og Steffen med barna kom på besøk en tur og leverte Elida hos oss. Og lykkelig ble jeg da det viste det var mer til Green Gate samlingen vår:-D


I tillegg til dette, så har jeg gjort en liten bestilling på nett, for man kan jo ikke ha masse lattekopper uten asjetter....;-) Så disse venter jeg på nå :-)


Opp i alle strikkeriene mine, så vet jeg så uendelig godt at det går mot jul og jeg har en hel haug med julekort jeg skal lage. Og jeg vet med meg selv at jeg ikke ønsker å sende fra meg noe som ikke er hjemmelaget.....Men hvor skal jeg få tiden fra, og akkurat nå er det så gøy å strikke;-) Luksusproblem kalles dette :-D


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette