Sider

16. august 2013

Må oppdatere med litt Green Gate igjen :-)

Det har blitt gjort noen flere innkjøp, så da må jeg oppdatere siden min igjen med disse flotte produktene fra Green Gate. De er jo bare så vakre og når nyhetene kommer får jeg lyst på masse nye ting. Men notat til meg selv: JEANETTE TINHOLT - NÅ TRENGER DU IKKE FLERE LATTEKOPPER ;-)


 Jeg skulle gjerne hatt noen flere asjetter til koppene mine, men akkurat nå har de ikke flere asjetter som matcher koppene. Jeg mangler til koppen Ivy Blue, Millie White og Malou Flower White. Jeg får håpe de kommer senere:-)

 Også har jeg bare 5 eggeglass og det er jo krise, vi er 6 i familien vår! Men her har jeg samme problem som hos asjettene, jeg finner ikke noen flere som matcher mine kopper!! Men det kan jo også dukke opp senere:-)
Jeg ønsker meg også noen flere skjer, men samme sak som over....

Tar gjerne noen flere skåler også, da selvfølgelig i seriene jeg allerede har kopper i:-) 


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette