Sider

14. oktober 2015

Jepp, snart bursdag :-)

Det er faktisk snart bursdagen min, et år eldre, men fortsatt ikke 40 ;-)
Det er litt rart, for man skulle tro at med årene ble det mindre ting å ønske seg, men for min del er det ikke sånn. Har nok noe med at jeg stadig sørger for nye hobbyer ;-)

Og som dere kanskje har fått med dere, så er fotografering en av disse. Nå er det slik at jeg egentlig alltid har likt å ta bilder, jeg har bare aldri virkelig lært meg lukkertid og blenderåpning. Jeg kjøpte mitt aller første speilreflekskamera i 1998, den gangen ting ikke var digitalt. Husker jeg satt med en bok hvor jeg skrev ned hvilke innstillinger jeg hadde benyttet. I dag er det litt enklere.

Vi har et speilreflekskamera i dag som fungerer helt fint og som kanskje er nok, men jeg ønsker meg likevel et nytt kamerahus. Det er svindyrt, så egentlig tenker jeg at dette er noe jeg kan ønske meg penger til, så kan jeg ønske meg det som gjenstår den dagen jeg blir 40 år :-)

Uansett, jeg ønsker meg Canon EOS 6D, bare kamerahuset altså.....Det kan gjerne være et brukt kamerahus, så lenge jeg vet at det er pent brukt......
Vi har også en del objektiver i dag, og disse tror jeg ikke er så aller verst, men det vi ikke har, som jeg ønsker meg veldig er et makro objektiv. Og da ønsker jeg meg dette:
Canon EF 100mm F2.8 USM Makro
Jeg har jo begynt å ta med meg kameraet mitt stort sett på alle gåturer, så behovet for en sekk som er tilpasset kamera og objektiver står nå på ønskelisten.
På Amazon.com har jeg funnet en jeg synes er perfekt, link herDet er alltids flere objektiver jeg kunne ønske meg, men jeg velger å bygge opp dette etterhvert som jeg ser hvordan min yrende fotointeresse blir....:-)

Så er jo en annen hobby og det er kaffe! Og siden vi kjøpte ny maskin til Halden, så ble den gamle flyttet til Nittedal. Det betyr at jeg trenger litt mer utstyr til Nittedal og derfor ønsker jeg meg følgende utstyr fra Motta hvor alt kan kjøpes her:

Motta dunkeboks:
 Motta melkemugge, 50 cl og 75 cl
 Motta tamper med sort treskaft
 
Jeg ønsker meg faktisk også hele kaffebønner, det må være Arabica kaffebønner og enten fra Brasil eller Columbia :-)

Så må vi ikke glemme at jeg selvsagt fortsatt ønsker meg denne blenderen fra KitchenAid:-)
Og denne vannkokeren fra La Cafetiere :-)
Jeg ønsker meg gavekort fra Strikkeholdeplassen i Halden :-)
Gavekort hos Lindex :-)
Gavekort hos Zara :-)
Gavekort fra H&M :-)
Sengetøy er aldri feil, størrelse 220 cm. Pluss strechtlaken, størrelse 180 cm :-)
Og som alle vet, jeg liker farger som rosa og lilla ;-)


Jeg ønsker meg vin til samlingen vår, en Barolo eller Barbaresco med en god årgang blir aldri feil :-)Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette