Krydder til kamskjellene
♥ 1/2 ts sitronpepper
♥ 1/2 ts salt
♥ 1/2 ts hvitløkspulver
♥ 1/2 ts løkpulver
Strø dette over kamskjellene før du begynner å steke.
Kamskjellene stekes ca 30-60 sekunder på hver side, avhengig av størrelsen. De skal være lett gyldne på utsiden, men fortsatt møre og saftige på innsiden.
Ha nøytral olje (kan også bruke smør) i stekepannen og varm opp på høy varme. Når pannen er skikkelig varm, legger du kamskjellene forsiktig i pannen. Stek kamskjellene på begge sider, og når du steker på side 2, så heller du stadig olje/smør over kamskjellene. Da må du holde stekepannen på skrå.
Ta kamskjellene ut av pannen og legg de til side mens du lager sausen.
Saus
♥ 1/4 kopp kremfløte
♥ 1/4 kopp Pino Grigio/ Chardonnay
♥ 3 ss kaldt smør
♥ 1/2 ts sitronpepper
♥ Halv sitron (presset)
♥ 3 fedd hakket hvitløk
♥ Tilsett persille
Ha hvitvin i en ren stekepannen og tilsett fløte. La dette koke, mens du også har i hvitløk, sitronpepper, kaldt smør, saften av en halv sitron og persille. Legg sausen på tallerken og legg kampskjellene på toppen. Skvis litt sitron over og strø også litt mer persille over om du ønsker det.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette