Sider

19. august 2011

Pizza snurrer

  • 50 gram gjær
  • 5 dl melk
  • 1/2 dl olivenolje
  • 2 ts salt
  • 1 egg
  • 13-14 dl hvetemel
 Fylles med det du måtte ønske, kjøttdeig, skinke, kylling og ost med god smak.

Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett olje, salt og egg. Elt inn hvetemel til en blank og smidig deig. Heve i 40 minutter. Elt deigen om og del den i to. Kjevle hver deig ut til ca. 25x45 cm. Bre ønsket fyll utover sammen med ost. Rull deigen sammen til pølse og skjær den i skiver. Legg dem i papirformer. La dem etterheve i ca. 30 minutter. Dryss resten av osten over og stek snurrene ved 250 grader i ca. 12 min. Avkjøl på rist.
 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette