- 50 gram gjær
- 5 dl melk
- 1/2 dl olivenolje
- 2 ts salt
- 1 egg
- 13-14 dl hvetemel
Fylles med det du måtte ønske, kjøttdeig, skinke, kylling og ost med god smak.
Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett olje, salt og egg. Elt inn hvetemel til en blank og smidig deig. Heve i 40 minutter. Elt deigen om og del den i to. Kjevle hver deig ut til ca. 25x45 cm. Bre ønsket fyll utover sammen med ost. Rull deigen sammen til pølse og skjær den i skiver. Legg dem i papirformer. La dem etterheve i ca. 30 minutter. Dryss resten av osten over og stek snurrene ved 250 grader i ca. 12 min. Avkjøl på rist.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette