Sider

29. september 2011

Hipp Hurra - hele settet er endelig ferdig :-)

I går kom jeg i mål, nå er også pulsvarmerne på plass:-) Jeg synes det er så gøy å strikke, men det går ikke så fort med meg. Men det må jo sies at jeg har strikket noen kluter og litt annet innimellom her også. Nå begynner det jo å bli litt småkaldt ute, så kanskje jeg snart kan ta settet i bruk :-)
 

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Takk for koselig kommentar i bloggen min. Settet ditt ble superfint i rosa og brunt. Gleder meg masse til kurs med deg, selv om jeg ikke helt skjønner hvorfor du skal. Det blir som om jeg skulle på kurs i å strikke rett ;)))

    Klem

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette