Sider

19. oktober 2011

Den perfekte rosa radio'n :-)

Jeg fortsetter mitt rosa innlegg, og nå skal jeg vise dere at jeg faktisk har funnet den perfekte rosa radio'n :-) Det vil si, kjæresten min, har funnet den perfekte rosa radio'n :-)

Se på denne da, det står jo bare navnet mitt på denne :-) Denne og MANGE flere DAB/DAB+/Internett/FM radioer er å finne i Radiobutikken.no, butikken er verdt et besøk. I 2017 blir nemlig FM skrudd av, så hvorfor ikke bare skaffe seg en ny radio allerede nå :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette