Sider

17. oktober 2011

Jeanette har oppdaget Norges mest elskede blogg

og den er helt utrolig, bare ta en titt Passion 4 baking :-) Ikke bare lager hun de helt lekreste ting, men hun er nok like hekta på rosa som meg. Kanskje jeg endelig har funnet ei som forstår min passion for rosa;-) Jeg tipper hun synes rødt er en stygg farge også....;-)

Når jeg surfer rundt på Passion 4 baking dukker det opp veldig mange ting jeg fint kunne ønske meg, dette bilde her viser vel egentlig alt jeg kunne tenke meg å ha på mitt drømmekjøkken. Rosa KitchenAid kjøkkenmaskin, rosa slikkepotter, rosa sakser, rosa gammeldags te-kanne osv..osv...en drøm for ei jente som elsker rosa. Den rosa kjøkkenmaskinen fra KitchenAid står nok aller øverst på ønskelista mi, og om den kjøpes i en Kitch'n butikk i oktober, så går deler av salget til "Rosa sløyfe aksjonen", altså brystkreft. KitchenAid har også en rosa blender som jeg så gjerne skulle hatt ;-)

Mitt aller største problem er vel egentlig at vi ikke trenger hverken kjøkkenmaskin eller blender, vi har begge deler (Kenwood) både i Nittedal og Halden. Men det er jo lett for meg å tenke at de kunne jo flyttes til hytta, der trenger vi jo innimellom både en skikkelig kjøkkenmaskin og en blender...
Jeg digger også den hvite vekten som du ser på bilde under her, elsker den gamle stilen...
Og disse små rosa skålene er kjempe søte...
Nærbilde av de rosa slikkepottene, de er bare så herlige. Og litt lenger bak der, står det også en rosa radio, litt usikker på om den har DAB, og da vil den aldri komme inn i vårt hus ;-)
På ønskelisten min står også boken til Manuela
Og jeg ønsker meg "Cupcakes kurs" med Manuela, det eneste jeg er veldig usikker på er om jeg burde få meg enda en ny hobby. Hvordan skal jeg få tid til både strikking og kortlaging, om jeg også skulle få en hobby som går på baking? Men jeg synes jo baking og matlaging er både spennende og gøy....

Jeg nevnte ordet radio litt høyere opp her, og den helt rosa radioen der er utrolig fin. Men siden jeg ikke vet noe om hvilken type det er, så er det ikke så lett. Min kjære jobber med digitaliseringen av radio og er vel litt mer enn gjennomsnittet opptatt av radio, og innimellom viser han meg de nye digitalradioene som er på markedet. Fra Pure har jeg funnet noen radioer som jeg virkelig liker, synes designet er veldig kult.

Fargen her er grape, og det er vel det nærmeste jeg kommer en slags rosa farge.
Saken er at jeg også synes denne er veldig fin....men tror jo jeg vil bli fortere lei denne enn den over. Retrostilen er bare så vanvittig kul :-D
Bør jeg nevne at jeg snart har bursdag?? :-) Vet jo det er en del familie som leser denne bloggen, så kanskje har det dukket opp noen tips ;-)

Barna og jeg lagde forresten Manuela sine "Choclate Chip Cookies" for ikke så lenge siden og de var helt nydelig :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette