Sider

16. desember 2011

Førjulstid :-)

Jeg er ei skikkelig julejente, synes julen er så veldig koselig, eller ihvertfall førjulen. Det er noe med stemningen i desember måned, adventslys, julepynt og røkelse er bare noe jeg kan nevne som får meg i godt humør:-)

Vi bor jo på 3 forskjellige steder (pluss hytta), så det er mange steder som skal pyntes til jul. Her er adventslysene som vi har i Halden.

Desember måned er også julekalender tid. Jeg synes i grunn ikke det bare er barna som skal få julekalender, så min kjære får også det:-) I år fant jeg frem en julekalender jeg malte for mange år siden til min tidligere jobb, men synes jo det var trist at denne bare skulle stå å støve ned, så derfor ble den tatt frem igjen i år.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette