Sider

29. desember 2011

Julegavesett :-)

Jeg strikket et sett bestående av lue, hals og votter til mitt tantebarn Carina til jul:-) Vottene var av typen "Bella votter" fra Twilight, og jeg har aldri strikket votter før, så resultatet ble litt så der. Men øvelse gjør mester har jeg hørt, så jeg skal nok strikke flere av disse Bella vottene, for de er utrolig fine :-)

Her er hele settet, jeg har brukt garn fra Sandnes, Alfa Glitter og Alfa. Vottene er strikket på pinne nr 6 og hals og lue på pinne 8 og 10.
 Bella vottene :-)

 Halsen, det er strikket delvis i halvpatent.

 Og tilslutt en litt baggy lue, også denne strikket i halvpatent.


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette