- 1/2 liter fløte
- 3 eggeplommer
- 150 gram melis
- 2 ss kaffe
- Sjokolade etter ønske, ca 100-150 gram (daim, melkesjokolade, non stop, kvikk lunch, frikløver osv)
Pisk fløten stiv, tilsett eggeplommene, melisen og kaffen.
Rør tilslutt inn den sjokoladen du ønsker.
Fordel isen i porsjonsskåler eller i en blolle/skål som tåler å fryses. Fryses i ca. 4 timer.
Denne oppskriften fant jeg på Karipia sin blogg, tusen takk for oppskriften.
Her har jeg prøvd oppskriften og puttet After Eight og litt stratos oppi, og for å være helt ærlig, så smakte det helt himmelsk godt :-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette