Sider

13. februar 2012

Kjøkkenkluter igjen :-)

Nå er det lenge siden jeg har publisert kjøkkenkluter, jammen på tide ;-) 
Jeg har vært veldig heldig som har hatt mamma som har produsert kjøkkenkluter slik at både hytta i Aremark og huset i Halden er godt utstyrt, men leiligheten i Oslo er i manko. Derfor har jeg strikket 2 stk lilla kluter som skal få plass der. Det er lilla som er fargen i leiligheten, den går igjen både i puter og pledd, og ikke minst levende lys :-)

Disse er strikket på pinne 4 og garnet jeg har brukt er Paris fra Drops.

Da er det bare å hive seg over Marius vesten min igjen :-) Den strikkes i rosa og hvit, gleder meg masse til den blir ferdig, men det er nok enda en stund til....Jeg strikker den som har rundhals.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette