1 ferdig renset kylling eller stekt kyllingfilet
- 1 ss smør
- 1 ss mørk fransk sennep
- 2 ss soyasaus
- 1 1/2 ss tørr grovstøtt grønn pepper
- 4 dl cremé fraiche
Rens kyllingen eller stek kyllingfilet og del opp i passe store biter og legg dette i en ildfast form. Smelt smør og rør inn resten av ingrediensene til sausen. La sausen småkoke. Hell sausen over kyllingkjøttet og la det stå og trekke noen timer (dette kan sløyfes)
Før servering varmes retten opp på 200 grader i ca 15 minutter. Strø over peanøtter og server med ris og en frisk salat.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette