Sider

9. mars 2012

Farmor's fiskegrateng

Kok opp skåret skiver av seifilet i lettsaltet vann. Skal ikke kokes så mye at fisken deler seg.
Kok opp makaroni (eventuell annen pasta)

Lag hvit saus og når sausen er avkjølt, tilsett eggeplommer som er pisket lett. Jo flere, jo bedre.

Hakk purreløk i biter
Ha purre, kald makaroni og kald fisk oppi den hvite sausen.

Smør en ildfast form med smør, ha blandingen oppi og stivpisk eggehvittene som du brer over hele blandingen, eventuelt bruk griljemel.

Stekes minst 1 time på 200 grader.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette