Sider

9. mars 2012

Ostehorn

 • 3 dl melk
 • 2 dl vann
 • 2 ss olje
 • 50 gr gjær
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts oregano
 • 2 dl revet ost
 • 1 l hvetemel
Hell melk, vann og olje i en kjele og la det bli fingervarmt. Smuldre jæren i bakebollen og hell vesken over. Tilsett salt, oregano, osten og nesten alt melet. Rør deigen sammen, den skal ikke bli for fast. Elt den heller litt godt. Settes til heving.

 Etter heving tas deigen på bordet og deles i to. Kjevl den ene delen i en stor sirkel om du ønsker å lage horn, del den i 8 snipper og rull hver snipp sammen fra den bredeste delen. Del resten av deigen i 10-12 like store emner og trill glatte rundstykker.
Etterheves godt.
Stekes på 200 grader i 20-25 minutter.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

 1. hei hei :-) jeg ser uti bloggen her at du fikk tilsendt lueheftet fra Arne og carlos på mail...
  regner med du kjøpte det da, kan jeg spørre deg hvor fra? jeg vil GJERNE ha det på mail.....

  jeg kunne kjøpt det lokalt på butikk men jeg liker ikke å kjøpe garn før jeg vet om jeg får til å strikke det jeg vil derfor leser jeg mønster før jeg kjøper garn og det går altså ikke her på håndarbeidsbutikken her lokalt.... så har du noe tips om hvor å kjøpe det?

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette