- 1 pk gjær
- 6 dl lunket vann
- 1 kg mel
- 2 ts salt
- 1,5 del god olivenolje
- 2 ss honning
- Flaksalt
- Rosmarin
- Oliven
- Soltørkede tomater
Løs gjæren opp i lunket vann. Tilsett mel, hakket oliven og soltørkede tomater, salt og honning. Tilsett 1-2 ss av oljen helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Hev i ca 30 minutter. Hell litt olje i bunn av en liten langpanne og drøss på både flaksalt og rosmarin før du fordeler deigen opp i pannen. Klapp deigen til den dekker formen. Prikk hull i deigen med fingrene og hell over olivenoljen og strø over flaksalt.
La deigen heve i ca 40 minutter til oljen har trukket inn i deigen.
Stek på nederste rille på 225 grader i ca 30 min. Dryss over rosmarin når det gjenstår ca 6-7 minutter.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette