- 3 stivpisket eggehvitter
- 2 dl sukker som tilsettes når eggehvittene er stive og pisk videre til marengsen er tykk og seig
- Ha margengsen i bakepairkledd springform, diameter 24 cm
- Stek kaken på nederste rille ved 150 grader i ca 1 time
- Sett kaken på rist og avkjøl kaken i formen
Iskremen
- 3 eggeplommer og 120 gr sukker piskes til eggedosis.
- 1/2 l kremfløte stivpiskes
- 2 doble daim hakkes
- Bland stivpisket kremfløte og eggedosis og halvparten av daimen.
- Hell kremen over kakebunnen og strø resten av daimen over kaken
- Settes i fryseren, minst i 3 timer.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette