Sider

6. mars 2012

Iskake med daim

Kakebunnen
  • 3 stivpisket eggehvitter
  • 2 dl sukker som tilsettes når eggehvittene er stive og pisk videre til marengsen er tykk og seig
  • Ha margengsen i bakepairkledd springform, diameter 24 cm
  • Stek kaken på nederste rille ved 150 grader i ca 1 time
  • Sett kaken på rist og avkjøl kaken i formen

Iskremen
  • 3 eggeplommer og 120 gr sukker piskes til eggedosis.
  • 1/2 l kremfløte stivpiskes
  • 2 doble daim hakkes
  1. Bland stivpisket kremfløte og eggedosis og halvparten av daimen.
  2. Hell kremen over kakebunnen og strø resten av daimen over kaken
  3. Settes i fryseren, minst i 3 timer.


 Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette