Bunn:
- 100 gr smør
- 3 dl hvetemel
- 1 dl sukker
- 1 egg
Fyll:
- 3 dl Cremé Fraiche
- 1 dl sukker
- 2 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 400 gr jordbær
Smuldre sammen mel, smør og sukker. Tilsett egget og arbeid deigen raskt sammen. La den hvile kjølig i 30 minutter. Trykk deigen ut i en smurt paiform (24 cm). Prikk bunnen med gaffel og forstek den på 200 grader i ca. 10 min.
Bland cremé fraiche, egg, sukker og vaniljesukker og hell blandingen i paiskallet. Del jordbærene i to og legg dem med snittflaten opp i kremen. Stek paien videre i nedre del av ovnen ved 200 grader til kremen er stivnet, 18-20 minutter.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette