Sider

6. mars 2012

Jordbærpai

Bunn:
  • 100 gr smør
  • 3 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 1 egg
Fyll:
  • 3 dl Cremé Fraiche
  • 1 dl sukker
  • 2 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 400 gr jordbær
Smuldre sammen mel, smør og sukker. Tilsett egget og arbeid deigen raskt sammen. La den hvile kjølig i 30 minutter. Trykk deigen ut i en smurt paiform (24 cm). Prikk bunnen med gaffel og forstek den på 200 grader i ca. 10 min.
Bland cremé fraiche, egg, sukker og vaniljesukker og hell blandingen i paiskallet. Del jordbærene i to og legg dem med snittflaten opp i kremen. Stek paien videre i nedre del av ovnen ved 200 grader til kremen er stivnet, 18-20 minutter.
 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette