Sider

17. april 2012

Marius vesten min er nesten ferdig :-)

Jeg begynte på Marius vesten min i mars, mitt aller første "store" prosjekt. Mamma hadde vært på besøk hos mormor og fant da frem denne gamle oppskriften på en Marius vest som jeg hev meg over. Garn ble kjøpt inn, Falk fra Dale og det måtte jo bli rosa og hvit :-)
 Her har jeg akkurat begynt på mønsteret. Det ble ikke så mye strikking i påsken som jeg hadde ønsket, rett og slett fordi jeg fikk lungebetennelse.
 Men her er jeg ferdig med min del av jobben :-) Nå skal den bare leveres hos ei dame på Hønefoss som skal klippe i vesten og lage hals og armer. Jeg ønsker ikke "å klippe i stykker" noe jeg har brukt mange timer på ;-) Neida, jeg aner rett og slett ikke hvordan det skal gjøres og synes det er greit å levere dette til noen som kan det. Den blir levert hos damen på Hønefoss i midten av mai ca, og når jeg får den tilbake vil jeg legge ut noen bilder av den på meg også :-)
 Elsker denne fargesammensetningen og er ganske så fornøyd med resultatet :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette