Sider

5. november 2012

Lørdagslykke - garnbytting og litt innkjøp :-)

På lørdag tok jeg turen innom de to rene garnbutikkene som er i Halden for å bytte litt garn ett sted og se etter en katalog et annet sted. Og jeg fikk gjort begge deler :-) Her er garnhaugen jeg kom hjem med, dvs garnet som ligger på høyre side kom i posten på fredag.....og katalogen som skulle kommet med garnet i posten, men som ikke gjorde det, men som jeg fikk kjøpt på den ene garnbutikken :-) Det er noe veldig spesielt med å gå i garnbutikker, jeg synes det er så stor stas:-) Kjenner at hverdagslykken kommer snikende når jeg plukker ned noen vakre garnnøster i farger som jeg er så glad i :-)
Planen min nå er som følger: jeg skal strikke "stæsj" til hytta, dvs Marius løper, pute og tennbrikkeholder i fargene svart, hvitt og rosa. Til inspirasjon har jeg hentet frem disse bildene.
Her blir jo rødfargen bytten ut med rosa, fargen er cerise rosa:-)
 Og her blir den grå fargen byttet ut med svart, pluss at jeg skal lage en annen liten vri på selve mønsteret, men det kan jo være en overraskelse :-)
 Katalogen med den rosa jenta utenpå har dette utrolig flotte settet inni som jeg har lyst til å strikke til Madeleine. Jeg har garn og pinner, mangler bare tiden. Men aller først skal jeg få ferdig julekortene, men jeg vet hva romjulen skal brukes til for å si det sånn:-) Da skal jeg strikke:-D
I tillegg til alt dette så har jeg en kjæreste som faktisk ønsker seg noe hjemmestrikket og når han faktisk gjør det, så bør jeg jo selvsagt strikke en jakke til han. Jeg må ikke, men jeg bør ;-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette