Sider

5. november 2012

"Noen" har bursdagen sin snart.....:-)

Og jeg har tatt en liten prat med denne "noen" i dag. Hun kan fortelle meg at øverst på ønskelisten står produkter fra Green Gate. Hun har nemlig forelsket seg totalt i denne serien og drømmen om det hvite huset som ligger ved vannet får enda mer grobunn når hun ser for seg kaffe latten som nytes fra en av disse koppene mens hun titter på bølgene som slår inn ved vannkanten......:-)Disse produktene finnes på mange ulike butikker, men også på nett: www.greengate.no
Jeg ønsker meg ikke et spesielt mønster, jeg synes faktisk det er vel så morsomt at det er ulikt. Men det er klart at det er greit at kopp og asjett er like.....Green gate har servietter, duker, brikker og masse annet fint også, jeg ønsker meg i grunn alt fra denne serien jeg:-) Så herlig romantisk og vakker denne serien er :-)

I tillegg hadde jeg blitt super glad for gavekort fra garnbutikker og stempelbutikker. Og jeg elsker hjemmelagde ting, ingenting gleder meg mer enn å få noe som noen faktisk har laget til meg :-)

Jeg hadde et bursdagsønske i fjor også, som fortsatt er der selvom vi egentlig ikke har bruk for det;-) Denne er bare så meg at jeg kan liksom ikke få sagt det;-) Men samtidig er den jo et unødvendig innkjøp!!!

Ønsker meg også skikkelig vintersko og generelt klær tror jeg....:-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette