Sider

12. januar 2013

Green Gate - I´m in love :-)

Jeg har fullstendig forelsket meg i produktene fra Green Gate og samlingen har blitt litt større etter både jul og bursdag :-) Det gjør meg veldig glad:-)

Jeg har laget meg en liten oversikt over hva jeg har slik at jeg ikke kjøper dobbelt av noe "om" jeg skulle komme til å kjøpe noe mer;-)Også har jeg begynt med en liten oversikt over hva jeg ønsker meg, men den vet jeg kan bli veldig mye større;-) Jeg har i dag informert min kjære om at jeg ønsker å kjøpe meg litt stoff slik at jeg kan sy nye gardiner til det nye badet på hytta:-) Jeg synes jo så og si alle tingene er fine og egentlig venter jeg bare på det perfekt hvite huset ved vannet som jeg kan fylle Green Gate med;-) Enn så lenge er det hytta som får glede av disse vakre tingene, mulig det blir flyttet etterhvert:-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette