Sider

30. september 2013

Gikk på en Green Gate smell igjen......;-)

Problemet med Green Gate for min del er at det stadig kommer nye utrolig fine ting......og jeg skulle bare se om det hadde dukket opp et nytt egglass i et av de mønstrene jeg hadde fra før slik at jeg kunne få 6 stk. Det hadde det dessverre ikke, men det hadde kommet et nytt mønster som hadde egglass, og da måtte jeg jo kjøpe lattekopp og asjett også ;-) Her er i hvert fall de nye tilskuddene til Green Gate samlingen min:

Dette mønsteret heter Lulu mint og er jo bare helt utrolig fint synes jeg :-)

Men ikke nok med det, jeg supplerte med noen kjøkkenhåndklær også, synes de er koselig å ha på hytta :-)
Og som min kjære sa, med et smil om munnen: disse tørker jo bare helt fantastisk bra ;-)

Lulu mint
 Miss Sophie
 Sophie vintage
Vera vintage
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette