Sider

25. oktober 2013

Kylling marengo

4 porsjoner

♥ 4 kyllingbryst
♥ 2 ss smør
♥ 150 gram sjampinjong
♥ 140 gram bacon (en pakke med "flate" bacon")
♥ 2 løk
♥ 1 boks med "crushed" tomater, gjerne noe med smak
♥ 2 ss kyllingfond eller 1 terning hønsebuljong
♥ 1 dl hvitvin
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 boks creme fraiche
♥ Hvitløk etter smak
♥ Chili etter smak
♥ Salt og pepper
♥ Maizenna for tykkelse hvis det trengs
Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem i smør. Legg dem over i en gryte. Brun soppen sammen med bacon i terninger og legg det i gryten.

Rens løken og brun den i smør. Stek gjerne hvitløken og chillien litt sammen med løken. Legg løken, hvitløken og chillien i gryten sammen med kraft, buljong, vin og fløte.

Smak til med salt og krydder du måtte ønske og la retten koke i minst 10 minutter. Jo lengre, jo bedre smak.
Server med ris og salat :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette