Sider

25. oktober 2013

Kylling marengo

4 porsjoner
  • 4 kyllingbryst
  • 2 ss smør
  • 150 gram sjampinjong
  • 140 gram bacon (en pakke med "flate" bacon")
  • 2 løk
  • 1 boks med "crushed" tomater, gjerne noe med smak
  • 2 ss kyllingfond eller 1 terning hønsebuljong
  • 1 dl hvitvin
  • 3 dl kremfløte
  • 1 boks creme fraiche
  • Hvitløk etter smak
  • Chili etter smak
  • Salt og pepper
  • Maizenna for tykkelse hvis det trengs
Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem i smør. Legg dem over i en gryte. Brun soppen sammen med bacon i terninger og legg det i gryten.

Rens løken og brun den i smør. Stek gjerne hvitløken og chillien litt sammen med løken. Legg løken, hvitløken og chillien i gryten sammen med kraft, buljong, vin og fløte.

Smak til med salt og krydder du måtte ønske og la retten koke i minst 10 minutter. Jo lengre, jo bedre smak.
Server med ris og salat :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette