♥ 4 kyllingbryst
♥ 2 ss smør
♥ 150 gram sjampinjong
♥ 140 gram bacon (en pakke med "flate" bacon")
♥ 2 løk
♥ 1 boks med "crushed" tomater, gjerne noe med smak
♥ 2 ss kyllingfond eller 1 terning hønsebuljong
♥ 1 dl hvitvin
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 boks creme fraiche
♥ Hvitløk etter smak
♥ Chili etter smak
♥ Salt og pepper
♥ Maizenna for tykkelse hvis det trengs
Rens løken og brun den i smør. Stek gjerne hvitløken og chillien litt sammen med løken. Legg løken, hvitløken og chillien i gryten sammen med kraft, buljong, vin og fløte.
Smak til med salt og krydder du måtte ønske og la retten koke i minst 10 minutter. Jo lengre, jo bedre smak.
Server med ris og salat :-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette