Sider

28. november 2013

Nå er det jul igjen og nå er det jul igjen...:-)


Nå er det øyeblikkelig desember, en av mine absolutt favoritt måneder:-) Så koselig å gjøre klart til jul med pynt og alt som hører med ♥ 

Tenkte jeg skulle sette inn noen juleønsker her på bloggen også, en del av det går igjen fra bursdagsønskene mine da:-)

Men med nytt kjøkken så har det også dukket opp noen nye ønsker fra min side, disse er ikke "klarert" med min kjære ;-) Tipper han rister litt på hodet akkurat nå når han ser bildene som kommer her;-)

Uansett, jeg har forelsket meg hele i noen nye espressomaskiner og jeg har jo blitt litt sånn "kaffeOLGA";-) Noe av det koseligste jeg vet, er når vi i helgene lager oss god kaffe og sitter og skravler en stund etter frokost. Jeg er kaffekresen, jeg skal innrømme det;-) Og etter at vi fikk den nye fantastiske kaffemaskinen på jobben med hele kaffebønner, er jeg nok litt solgt.
Så,  here we go ;-)

Jeg rett og slett ELSKER den rosa espressomaskinen her fra Ascaso, det er så meg at jeg kan liksom ikke få sagt det. På temperatur måleren står det "Ascaso for coffee lovers" :-) Du kan skumme din egen melk og det er sånn kaffekvern som de bruker på de ordentlig barrista maskinene:-) På toppen kan du ha kaffekopper som holder seg varme.  ELSK - ELSK - ELSK
Maskinen heter Ascaso Dream forøvrig og finnes på mange nettsteder, bl.a her: http://www.ascaso.uk.com/Products.aspx
Men jeg er jo ikke helt blåst i hodet heller, jeg forstår, om jeg legger god viljen min til, at min kjære kanskje ikke akkurat vil digge å ha denne rosa kaffemaskinen på avlastningsbordet vårt på det nye kjøkkenet....;-) Vet han elsker meg altså, men det får vel være noen grenser for hvor mye rosa den mannen skal tåle også;-)
Det som da er fint er at denne maskinen finnes i både i krem og hvit som kanskje er litt lettere å selge inn til min kjære;-)
Jeg synes faktisk at cream er vel så fin som hvit, men begge funker så absolutt:-) 
På bildet her kan man se hvordan koppene skal stå på toppen og hvordan man steamer melken:-)
Til en slik maskin må man jo også ha en "coffee grinder", altså den som knuser kaffebønnene. Finnes jo selvsagt i alle de fargene jeg synes er fine de også:-)
 
Jeg sikler også litt på denne maskinen fra KitchenAid, men den er så absurd dyr, så jeg tenker at det blir for mye av det gode....Den er kul da:-)
Jeg ønsker meg fortsatt bøkene til Manuela, men akkurat den som heter Magiske Jul blir kanskje litt dum å få på selveste julaften, trenger den liksom litt før;-)

Og disse vanvittig fine kjelene fra Eva Solo :-) 
 Gavekort fra Bikuben så klart:-)
Gavekort fra H&M
Gavekort fra Black Design Shop

 Sengetøy i størrelse 220 cm står fortsatt på ønskelisten.
Rosa og lilla farger, dette er bare eksempler:-)
Håndklær, små og store. Små betyr hodehåndklær:-)
Eksempler:-)

Ønsker dere alle en fantastisk desember måned ♥ ♥ ♥ 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette