Sider

25. oktober 2013

Noen bursdagsønsker :-)

Jeg er veldig glad for at jeg blir eldre hvert eneste år, for det motsatte er ikke en særlig lystig tanke;-) Og når det nærmer seg bursdag, så er det vel også greit å tenke på noen bursdagsønsker:-)

Selvom det er utrolig mange fine oppskrifter på nett og jeg bruker det mye, så finnes det likevel noen bøker jeg gjerne skulle hatt. Jeg leser bloggen til cupcake Manuela ukentlig og hun frister stadig med ting jeg har lyst til å lage....Men mye av det er ikke helt bra for kroppen, men engang i blandt er det lov å unne seg litt ekstra kos. Uansett, hun er en av mine absolutt favorittbloggere og det er en glede å besøke bloggen hennes. I tillegg har hun en helt fantatisk "Diner", tenk om jeg kunne hatt et lite hus hvor jeg kunne trekke meg tilbake med mine hobbyer, som kunne sett nesten lik ut som Manuela sin diner.....Oh lykke, det er bare pastellfarger og så utrolig mye fine ting. Der kunne jeg hatt Green Gate koppene mine....Drømme seg bort ;-)


Men bursdagsønsker ja, jeg ønsker meg i hvert fall 2 av de nye bøkene til Manuela :-)
Vi skal feire jul på hytta igjen i år, men hele storfamilien ♥ Da vil jeg gjerne kunne lage noe godt fra denne boken:-)
 Og her er bok nr 2 som jeg ønsker meg, mye søtt her, men vet også det er mye annet:-)
Jeg ønsker meg nye kjeler til Nittedal, på tide å bytte ut litt Ikea kjeler kanskje;-) Jeg synes kjelene er grisefine, men de har også en litt stiv pris. Så det vil nok ta en stund før disse er byttet ut;-) Kjelene er fra Eva Solo, kan kjøpes flere steder, men vil tro at Glasmagasinet har de, Tilbords og andre "steintøymagasiner"
Jeg ønsker meg helt klart gavekort fra Bikuben, inne på nettsidene til Bikuben kan man kjøpe dette og det ligger mange gavekort der med ulike beløp.
Jeg ønsker meg også gavekort fra H&M

Og jeg bare må legge ut dette ønske igjen, hver eneste gang jeg ser de, så rykker det i hele kroppen min og hendene mine må ta litt på de;-)

I tillegg til dette, så ønsker jeg meg nye sengesett og håndklær. Ikke flanell sengesett!! Gjerne rosa og lilla farger sammen med hvitt.
Og her er noen håndklær, trenger både "hodehåndklær" og til kroppen etter dusj. Hodehåndklær er i grunn samme størrelse som de man bruker som "gjestehåndklær", men mamma og jeg kaller de hodehåndklær fordi de må være store nok til å surre de rundt håret etter en dusj;-)

I Halden har de fått en av mine absolutt favoritt butikker, den heter Black Design Shop. Her ønsker jeg meg også gavekort:-) Man kan bruke gavekort fra Black Design Shop på alle deres butikker, så man må ikke dra til Halden for å få tak i dette altså:-) Tror man kan ordne det på nett, akkurat som man kan gjøre på Bikuben:-)

Og jeg ønsker meg produkter fra Kérastase. Jeg trenger shampoo, balsam og hårkurer. Håret mitt trenger mye fuktighet og jeg liker produkter som roer ned krusekrøllet;-) Håret mitt er stort sett også farget, så det kan man ha i bakhodet med tanke på produkter:-)
Ja, dette er det jeg kommer på så langt, det kan jo hende det dukker opp noe senere også:-) 

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette