Sider

18. mars 2014

Kokebøker som gjør meg glad :-)

I går gikk jeg til innkjøp av en ny kokebok!! Det er jo sånn at det meste av oppskrifter finnes på nett, men noen kokebøker er bare "et must have". Manuela sine kokebøker er av denne skalaen :-) Jeg følger jo både bloggen hennes og Instagram kontoen hennes og jeg må virkelig si at jeg elsker alt hun deler:-) Så mye inspirasjon og ikke minst alle de lekre fargene, fortrinnsvis rosa;-)

Her er boken jeg kjøpte i går (på tilbud:-)), gleder meg så til å bake fra den. Har allerede prøvd noen av oppskriftene og alt har vært helt himmelsk godt:-)

Jeg har også denne kokeboken, den fikk jeg av Eli til jul:-) Jeg har ikke fått prøvd noe særlig fra denne enda, men snart, veldig snart :-)
Den første boken jeg kjøpte var denne, men jeg aner ikke hvor den kan ha blitt av:-( Finner den ingen steder, hverken i Nittedal, Halden eller på hytta. Det er ikke den boken som er mest krise for meg, for jeg blir kanskje aldri en cupcake elsker, men jeg skulle likevel veldig gjerne funnet boken igjen....
Så er det en bok til jeg ønsker meg skikkelig masse, og det er denne boken:-) Kanskje er jeg så heldig at den også dukker opp på tilbud, da skal jeg rive den med meg;-)
Nå vet jeg også at hun jobber med en bryllupsbok og siden jeg selv går litt i bryllupsdrømmer om dagen, så er jeg forholdsvis sikker på at jeg kommer til å ønske meg også den boken ;-)
Om du ikke har besøkt bloggen til Manuela, så anbefaler jeg det på det sterkeste: Passion 4 Baking

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette