Sider

10. mars 2014

Green Gate - virkelig en av mine favoritter ♥

Jeg har handlet litt Green Gate igjen, synes jo de har så mye vakre ting at jeg blir helt sliten av det;-) Hvordan skal det gå, når de hver eneste vår/sommer og høst/vinter kommer med nye kolleksjoner som jeg forelsker meg i? ;-) Og den jeg har forelsket meg i denne gangen, er virkelig så vårlig, at jeg rett og slett blir i veldig godt humør:-)

Green Gate har jo liksom vært forbeholt hytta, men så tok jeg sats og kjøpte inne litt til huset i Halden også. Jeg har savnet lattekoppene til Green Gate etter at jeg fikk den nye fantastiske kaffemaskinen til jul. De koppene er virkelig perfekte:-) Og da kunne vi jo ikke bare ha kopper, for hvis vi skulle dekke et bord med koppene, så synes jeg det ville være fint å ha asjetter til også. Og noen ganger trenger vi kanskje suppeskåler......

Så da ble det 3 stk slik, vi er jo 3 jenter i familien :-)
3 stk slike :-)
3 stk slike :-)
Og tilslutt 3 stk slike :_)

Og selvfølgelig noe til gutta (de er jo så opptatt av sånt;-))
3 stk av disse:-)

3 stk slike :-)

Og til sist,  men ikke minst, 3 slike:-)
Nydelig, herlig serie det her, den heter Mimi. Håper det også kommer eggeglass, det trenger vi faktisk:-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette