Sider

1. desember 2014

Deilig laksemiddag :-)

Denne oppskriften fant jeg på Fru Timian sin nettside, klikk for nettside :-) Det var en ganske enkel og kjapp middag å lage. Jeg har endret litt på oppskriften, så her kommer min variant :-) Jeg velger å ikke skrive hvor mye det skal være av hver, siden det kommer ann på hvor mange du skal lage til. Men går du inn på Fru Timian sin nettside, ser du målene der.

♥ Gulrøtter
♥ Hvitløk (masse)
♥ Chili
♥ Maldonsalt
♥ Nykvernet pepper
♥ Tørket oregano og timian (jeg brukte bare oregano, men det blir nok enda bedre med begge deler)
♥ Creme Fraiche
♥ Fløte
♥ Brokkoli
♥ Laks
♥ Løk
♥ Pasta
♥ Smør, brukte Kvitseidsmør, men det er ikke viktig, så lenge det er smør ;-)

Dette er ingrediensene jeg brukte og min fremgangsmåte var som følger:
Jeg skrellet gulerøtter og delte opp disse i skiver, finhakket hvitløk og chili og freste dette i smøret i stekepannen. Viktig med stekepanne som har høye kanter. Så tilsatte jeg løk og brokkoli, krydret med salt, pepper og oregano, før jeg tilsatte både creme fraiche og fløte. Dette stod så og putret og koste seg en god stund, fikk masse gode smaker. Skar laksen i passe store skiver og la dette i pannen under ett tett lokk slik at laksen ble gjennomkokt.

Serverte sammen med pasta og alle sammen synes det var veldig godt. Spesielt fikk sausen mye skryt, så jeg skulle ha laget enda mer :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette