Han som skaffet oss bakerovnen heter Fred og han er opprinnelig baker. Han har bl.a drevet bakeriet Kringla som lå i Tistedal. Det er selskapet Stoneart AS i Larvik som importerer pizzaovnene fra Italia, men Fred som har demonstrasjon av disse. Uansett, av Fred fikk vi oppskrift på pizzadeigene som han bruker i disse bakerovnene og den kommer her :-)
♥ 1,5 kg pizzamel
♥ 35 gr salt
♥ 20 gr sukker
♥ 14 gr fersk gjær
♥ 9 dl kaldt vann
♥ 60 gr nøytral olje
Bruk litt av det kalde vannet til å løse opp gjæren. Bland sammen det alt det tørre sammen med vannet og elt i en mixmaster. Ha oljen i til slutt, når deigen har blitt eltet sammen.
Del opp deigen i 9 deler av ca 250 gram. La den stå i kjøleskap i minst 1 døgn, gjerne lengre. Ta ut deigen og la den stå i romtemperatur minst to timer før bruk.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette