Sider

11. mars 2015

Oreo Dream Cake

Dette er en av de absolutt beste kakene jeg kan få og den har jeg fått hos min svigerinne Lill Heidi i mange år nå:-) Tilslutt spurte jeg etter oppskriften og den er hentet fra Det søte liv, en fantastisk nettside med mange fristelser :-)

Ingredienser
Bunn:
♥ 300 g Oreokjeks
♥ 100 g smør

Ha Oreokjeks i en food processor sammen med mykt smør. Kjør i full hastighet til en jevn masse. Ha en kakering til en rund form som er 24 cm i diameter direkte på et kakefat. Trykk kjeksmassen løst ned i bunnen og ut i kantene. Sett fatet med kakeringen i kjøleskapet i 30 min.

Fyll 1:
♥ 200 g kremost (1 pk Phildelfia)
♥ 2,5 dl melis
♥ 3 dl kremfløte
♥ 50 g Oreokjeks

Rør sammen kremost og melis. Pisk kremfløten til krem og vend inn i osteblandingen. Ha ca 2/3 av ostekremen over kjeksbunnen i kakeformen. Stikk grovt hakkede Oreokjeks ned i ostemassen. Sett i kjøleskapet i 30 min.

Fyll 2:
♥ 1 pk lys sjokolademousse (Toro)
♥ 3 dl melk
♥ 50 g Oreokjeks

Pisk sammen sjokolademoussepulveret og kald melk, som anvist på pakken. Ha sjokolademoussen over ostekremen i formen. Stikk grovt hakkede Oreokjeks ned i moussen. Sett kaken tilbake i kjøleskapet i 30 min.
Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. 

Pynt med f.eks jordbær og sjokoladesaus, eventuelt luksusvarianter av Oreokjeks.

NYT :-)Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette