Oppskrift hentet fra Passion For Baking
Riskremen:
- 250 ml kremfløte
- 100 g mascarpone ost
- 100 g melis
- Frøene fra 1 vaniljestang
- Ferdigkjøpt risgrøt, ca 300 g. Her prøver man seg litt frem
For å lage riskremen:
- Hell mascarpone, kremfløte, melis og vanilje i en bolle
- Pisk til kremen tykner, men stopp før den blir kornete
- Vend kremen i den kalde risgrøten med en slikkepott
- Settes i kjøleskapet til den skal serveres
Det var også helt utrolig godt med jordbær saus og oppskrift på denne kommer her
Jordbærsaus
- 60 ml vann
- 50 g sukker
- Saften av 1/2 sitron
- 250 g frosne jordbær
- Ha vann, sitron og sukker i en liten kasserolle. Varm opp til sukkeret er oppløst
- Ha bærene i en blender, tøm sukker sirupen over bærene i blenderen. La sirupen "sitte å kose seg" noen minutter før du starter blenderen
- Server riskremen med sausen 😍
Bilder lånt fra Passion For Baking, til jeg får tatt egne bilder av riskremen 👌
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette