Sider

17. januar 2017

Verdens beste riskrem 💗

Denne julen prøvde jeg meg pĂĽ en oppskrift hos Passion For Baking og den er rett og slett verdens beste 🍧 Jeg tror hemmeligheten hennes er mascarpone ost og selvfølgelig frøene fra vaniljestangen. Jeg kommer nok aldri til ĂĽ lage noen annen riskrem enn denne oppskriften fremover 😀

Oppskrift hentet fra Passion For Baking

Riskremen:

  • 250 ml kremfløte
  • 100 g mascarpone ost
  • 100 g melis
  • Frøene fra 1 vaniljestang
  • Ferdigkjøpt risgrøt, ca 300 g. Her prøver man seg litt frem

For ĂĽ lage riskremen:

  • Hell mascarpone, kremfløte, melis og vanilje i en bolle
  • Pisk til kremen tykner, men stopp før den blir kornete
  • Vend kremen i den kalde risgrøten med en slikkepott
  • Settes i kjøleskapet til den skal serveres

Det var ogsĂĽ helt utrolig godt med jordbĂŚr saus og oppskrift pĂĽ denne kommer her

JordbĂŚrsaus

  • 60 ml vann
  • 50 g sukker
  • Saften av 1/2 sitron
  • 250 g frosne jordbĂŚr
For ĂĽ lage jordbĂŚrsausen

  • Ha vann, sitron og sukker i en liten kasserolle. Varm opp til sukkeret er oppløst
  • Ha bĂŚrene i en blender, tøm sukker sirupen over bĂŚrene i blenderen. La sirupen "sitte ĂĽ kose seg" noen minutter før du starter blenderen
  • Server riskremen med sausen 😍

Bilder lånt fra Passion For Baking, til jeg får tatt egne bilder av riskremen 👌




Tusen takk for besøket og ha en strülende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sü koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette