Det gjorde jeg, eller vi 😊 Det var Ole Jørgen som lagde deigen 👍
♥ 1/2 kg sirup, vi brukte mørk
♥ 175 g smør
♥ 1/4 l fløte
♥ 250 g sukker
Disse fire ingrediensene kokes opp og skal bli så og si helt kaldt før det tørre blandes inn.
♥ ca.700 g hvetemel
♥ 1 ts ingefær
♥ 3 ts pepper
♥ 2 ts natron
Når det gjelder melet, så er det egentlig ca 500 g, men det var altfor lite, så Ole Jørgen måtte tilsette ganske mye for å få deigen fast nok. Viktig å bruke mel ved utkjevling også.
La deigen stå i kjøleskapet til neste dag!
Kjevles tynt og sett på en skoldet mandel.
Stekes på 200 grader i 5-8 minutter.
Vi lagde sirupshjerter 😍
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette