Sider

13. februar 2019

Rosa sløyfe genser - Jackie genseren

Rosa sløyfe - oktober måned, er viktig for meg, veldig viktig 💗 Jeg støtter alltid, på den ene eller andre måten. Jeg støtter brystkreftsaken for Irene som jeg mistet, for Lise som vant og for alle de som kjemper kampen hver eneste dag 💕 Derfor er det en stor glede at man samtidig kan strikke flotte rosa plass, som jo er og blir min favoritt farge 😍

Veldig fornøyd med genseren 👍
 Og ekstra fint å ta bilder sammen med Alba 💖

Og med begge jentene mine 💕💝😍 


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette