Sider

17. juni 2024

Ovnsbakt sommerkål/spisskål 🌿🧀🧄

På grillen eller i ovnen, dette er utrolig godt alene eller som tilbehør.

Ingredienser
♥ 1 kålhode (sommerkål/spisskål)
♥ 50 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ 2 ss finhakket persille, eventuelt andre urter du liker
♥ parmesan
♥ salt og pepper etter smak
♥ oliven olje

Fremgangsmåte:
  1. Fjern dårlige blader hvis det er noen. Del kålen i fire deler. Legg på en bakeplate.
  2. Drypp over olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter. Kålen skal få fin farge og mykne litt.
  3. Smelt smør med persille (urter) og presset hvitløk i en liten kjele.
  4. Når spisskålen er klar, pensle med hvitløkssmør og topp med revet parmesan.



Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette