Ingredienser
♥ 1 kålhode (sommerkål/spisskål)
♥ 50 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ 2 ss finhakket persille, eventuelt andre urter du liker
♥ parmesan
♥ salt og pepper etter smak
♥ oliven olje
Fremgangsmåte:
- Fjern dårlige blader hvis det er noen. Del kålen i fire deler. Legg på en bakeplate.
- Drypp over olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter. Kålen skal få fin farge og mykne litt.
- Smelt smør med persille (urter) og presset hvitløk i en liten kjele.
- Når spisskålen er klar, pensle med hvitløkssmør og topp med revet parmesan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette