- 800 gram elg (indre/ytrefilet eller annet rent kjøtt)
- 200 gram sukker
- 200 gram salt
- 1 potte timian
- 1 ts sennepsfrø
- 2 ss knust pepper
- 2 ss revet sitronskall
- 1 dl akevitt
Renskjær kjøttet (dvs få vekk hinner etc). Legg kjøttet og alt bortsett fra akevitten i en pose i kjøleskapet i 24 timer. Hell deretter i akevitten og la det stå i nye 24 timer.
Skjør i tynne skiver og server på en seng av salat, ristet valnøtter og balsamico krem.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette