Sider

17. august 2011

Akevittgravet elg

  • 800 gram elg (indre/ytrefilet eller annet rent kjøtt)
  • 200 gram sukker
  • 200 gram salt
  • 1 potte timian
  • 1 ts sennepsfrø
  • 2 ss knust pepper
  • 2 ss revet sitronskall
  • 1 dl akevitt
Renskjær kjøttet (dvs få vekk hinner etc). Legg kjøttet og alt bortsett fra akevitten i en pose i kjøleskapet i 24 timer. Hell deretter i akevitten og la det stå i nye 24 timer.
Skjør i tynne skiver og server på en seng av salat, ristet valnøtter og balsamico krem.
 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette