- 600 gram hvetemel
- 1/2 ts salt
- 4 ts bakepulver
- 80 gram sukker
- 200 gram bløtt smør
- 4 dl kefirmelk
Bland mel, salt, bakepulver og sukker. Hakk det bløte smøret inn i melblandingen. Tilsett kefir og bland raskt sammen. La hvile i kjøleskapet i 30 min. Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlRarfzETsy_bK-UpMlOOGf-DOJU-h4_WleE_GrqXqg6Io3rE-C-DaqX4s1_yc5QFiW3b3VEXby-Sh3vOpCE4qcUTHTOQR_dJKA_H6ef2zRXKgHiQE8B41IvVrywpY6fz7oQ4kFbOtXmT_/s400/IMG_9946.JPG)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette