Sider

23. februar 2012

Fantastisk kokebok og Cupcakekurs :-)

I går ble den innkjøpt (siden den ikke fant veien under juletreet), kokeboken til Manuela som har "Norges mest elskede blogg" :-) Nå skal det lages Cupcakes og andre godiser ;-) Og på lørdag skal jeg sammen med ei venninne i Halden på Cupcakekurs med nettopp Manuela. Jeg gleder meg masse :-)
Jeg har så vidt bladd litt i kokeboken og jeg har bare en ting å si: den er helt fantastisk :-) Og etter å ha lest en del, så har jeg ikke noe mindre lyst på denne maskinen fra KitchenAid:

Og jeg har helt sykt lyst på denne også :-)
Og stort sett alt annet som er rosa av kopper og kar ;-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette