Sider

5. mars 2012

Cupcakekurs i Halden :-)

Jeg var så heldig å få med meg Anne på Cupcakekurset som ble holdt av Manuela i Halden. På forhånd skulle vi ha med oss 12 stk upyntede cupcakes og jeg benyttet da anledningen til å bake etter Manuela sin grunnoppskrift.
Manuela er ikke bare en utrolig dyktig baker, men hun har også en helt herlig personlighet og er ganske så morsom :-) Legg merke til KitchenAid maskinene i både rosa og mintgrønn, åhhhh - som jeg liker disse.
Manuela demonstrerte hvordan cupcakene kan pyntes, her med både frosting og mørk- og hvit sjokoladekrem. Den rosa kremen smaker ikke spesielt godt, utrolig søtt, men det ser jo så lekkert ut. Jeg synes nok også sjokoladekremene var litt i søteste laget, men det kan absolutt spises.
Når Manuela pynter, ser det utrolig lett ut, men jeg kan love dere at det ikke er så lett å få til den pynten.....Men gøy var det uansett og jeg hadde en kjempe koselig kveld med Anne og de andre jentene som var på kurset. Men noen ny hobby tror jeg faktisk ikke jeg har fått, og det er kanskje like greit ;-)
Her ser du mine cupcakes pyntet, rent bortsett fra de 3 som Manuela har pyntet da....
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette