Sider

14. februar 2012

This could be heaven for anyone ;-)

Jeg har kjøpt meg to nye hefter fra Sandnes og ble tatt litt på sengen da jeg skulle betale heftene. For å få kjøpt disse heftene måtte jeg også kjøpe garn, noe jeg synes er litt rart. Da måtte jeg bare finne to oppskrifter jeg kunne tenke meg å strikke, så da ble det garn til to kjoler til prinsessa mi. Om jeg ender opp med å strikke dette er jeg litt usikker på, men den ene kjolen skal jeg ihvertfall strikke, det er en Marius kjole med seler og jeg skal strikke den i lilla og hvit :-)

Men uansett, det er stor lykke for meg når jeg kommer hjem med en pose full av garn og to nye oppskrifthefter :-) Det er utrolig mange fine oppskrifter i disse heftene, så jeg har noe å holde på med i lang tid fremover :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette