Sider

6. mars 2012

Kalkun stuffing

Jeg er oppvokst med kalkun på julaften og synes kalkun er et fantastisk godt måltid. Da jeg selv ble voksen, fikk jeg en super oppskrift på stuffing til kalkun og etter min erfaring blir faktisk kalkunen litt mer saftig når man stuffer den. Så her kommer min favorittblanding til kalkun stuffing:

 150 gr grovt brød + 1 1/2 del fløte blandes
 150 gr karbonadedeig, brunes sammen med medisterdeig og løk
 150 gr medisterdeig, brunes sammen med karbonadedeig og løk
 100 kokt skinke, deles i biter
 1 egg, blandes i helt tilslutt 
 1 ss cognac
 1 løk + 2 ss smør = dette brunes
 Hvitløk finhakkes, jeg er veldig glad i hvitløk, så bruker mye. Er du ikke så glad i hvitløk, bruk 1 eller 2 fedd
 1 laurbærblad knuses
 1 ts timian
 1/2 ts pepper
 1 knivsodd muskat
 2 ss hakket persille
 1 knivsodd kanel
 1 ss worchestersaus

 Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette