Sider

24. mai 2012

Chicken Korma

  • 4 kyllingbryst
  • 2 løk
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 3-4 ss vindaloo curry paste
  • 3-4 ss malte mandler
  • ca 4 dl yoghurt naturell
  • ca 3 dl fløte
  •  
Del kyllingen i passe store biter, stek de i panne og legg de så til side mens du lager saus.
Fres løk i skiver og hvitløk til den er blank og myk. Tilsett yoghurt, malte mandler og curry paste, la det koke opp.
Kjør sausblandingen i foodprocessor slik at alt blir en glatt, jevn saus
Tilbake til varmen. Tilsett fløte, evt litt salt/pepper/mer curry paste hvis du føler for det. Legg kyllingbitene opp i og la det småkoke videre, ca 10-15 minutter.

Server med ris og naanbrød.

 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette