- 4 kyllingbryst
- 2 løk
- 2-3 fedd hvitløk
- 3-4 ss vindaloo curry paste
- 3-4 ss malte mandler
- ca 4 dl yoghurt naturell
- ca 3 dl fløte
Fres løk i skiver og hvitløk til den er blank og myk. Tilsett yoghurt, malte mandler og curry paste, la det koke opp.
Kjør sausblandingen i foodprocessor slik at alt blir en glatt, jevn saus
Tilbake til varmen. Tilsett fløte, evt litt salt/pepper/mer curry paste hvis du føler for det. Legg kyllingbitene opp i og la det småkoke videre, ca 10-15 minutter.
Server med ris og naanbrød.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette