Sider

24. mai 2012

Chicken Tikka Masala

Antall porsjoner: ca. 3

  • 1 middels stor løk
  • 250 gr kyllingfilet i terninger
  • 1/4 glass med Tikka Masala paste (Patak's Tikka Masala, kjøpes i butikker hvor de har "eksotisk" mat)
  • 400 gr hermetiserte hakkede tomater (uten smaktilsetning)
  • 1 dl vann
  • 1 dl fløte

Skjær løken i båter og stek den til den har blitt blank. Tilsett kyllingen i biter og tikka masala paste og la den steke til kyllingens "porer" har lukket seg. Tilsett tomater og vann og la det småkoke i 20 miutter. Når det er ferdigkokt, rører du inn fløten og retten er klar for servering.

Serveres med frisk koriander, ris, mango chutney og naan brød.
 

 
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette