Sider

24. mai 2012

Naan brød

  • 150 ml lunken mel
  • 2 ts sukker
  • 2 ts tørrgjær
  • 450 gr hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 150 ml yoghurt
  • 1 egg, lett pisket

Bland alt det tørre sammen. Bland yoghurt, melk, egg og olje sammen, rør inn det tørre. Bland til du har en noe klissete deig.
Dekk til og la det heve til dobbelt størrelse (ca 1 time)

Del deigen i 8 emner, eller flere, litt avhengig av hvor store naan brød du ønsker. Bruk rullepinne eller hendene til å lage ovale former.

Varm en støpejernspanne over middelshøyvarme. Legg deigen opp i. Du vil se at deigen begynner å heve seg ganske raskt og etter noen minutter, så snur du den og steker et par minutter på den andre siden.

Legg de med engang opp i et rent håndkle og hold de varme.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette