Sider

27. februar 2014

Kähler og interiør ♥

Jeg har blitt litt interessert i interiør av alle ting, eller jeg kan kanskje heller si at jeg har begynt å følge litt med på interiør :-) Jeg følger mange interiør mennesker på Instagram og det er utrolig mye flott å se. Litt av interessen kom nok også i forbindelse med oppsussingen av kjøkkenet i Halden. Så om du ser på min nye header, så ser du også at interiør har kommet som en del av min hobbyblogg:-)
Om du nå bare leser mailen, gå heller inn på selve bloggen min, der ser du nemlig den nye headeren: hobby.jeanettetinholt.no

I denne verden finnes det utrolig mye flott, mye rart, mye dyrt, mye stygt, men også mye det bare står Jeanette på;-) Kähler er en slik produsent som har mitt navn på seg, de har så mye fint:-) Noe av dette er nok på vei hjem til oss ganske snart (elsker deg kjæresten min;-))

Disse lyshusene er bare helt nydelige og blir helt magisk fine når du putter telys i de :-)
  

Og disse vasene er lekre :-)
Og det beste av alt, det finnes ting og tang i nydelig rosa farger også:-) Elsk ♥


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette